Här skapas affärer!!

Här nedan kommer vi lägga upp de utställare som gärna förhandsbokar in ett möte med dig som besökare.
Mötena sker i seminariedelen vid ståbord när det inte pågår något tal.

Kontakta vår info@elektronikexpo.se för att boka ett möte och referera till den utställaren som är intressant.


                                                                Välkomna!
InnoFour tillhandahåller infrastruktur for hårdvarudesign för såväl IC/ASIC och FPGA till PCB, System med hundratals meter med  kabel.  Våra lösningar bygger på ledande mjukvara från Mentor Graphics och Siemens och är konfigurerade för att öka produktivitet. Våra lösningar driver samarbete i designteamen, stimulerar nya idéer och smidig anpassning till nya behov, säkrar kvalitetsnivån och nödvändiga certifieringar.

Kommer ställa ut i Umeå 11 Mars och Västerås 27 Maj.
​​​​​​​Promoco kommer från Protection, Motion och Control. Vi är en samarbetspartner och leverantör av elektromekaniska komponenter och produkter. Vi är ett fantastiskt team som arbetar tillsammans och har nära relation med våra kunder. God service, lång erfarenhet och en stark teamkänsla är tre grundläggande faktorer som har byggt upp vårt företag. Nu vill vi hjälpa er att uppnå era mål med hjälp av kvalitativa lösningar och komponenter!

Kommer ställa ut i Umeå 11 Mars.Wurth Elektronik är en av de ledande tillverkarna av elektronik och elektromekaniska komponenter i Europa. Har en bred produktportfölj som innehåller : EMC komponenter, EMC filter, Kondensatorer, Spolar, transistorer, motstånd, oscillatorer, kvartskristaller, transformatorer, säkringar, spänningsaggregat, dioder, brytare, högspänningskontakter och mycket mera.

Kommer ställa ut i Umeå 11 Mars och Västerås 27 MajPercepio är ett programvaruföretag baserat i Västerås. Har utvecklat Tracealyzer som är ett marknadsledande verktyg för att diagnostisera programvara för inbyggda system. Har även en molnbaserad tjänst för övervakning av programvaran i uppkopplade IoT-enheter under drift. Percepio samverkar med flertalet leverantörer av realtidsoperativsystem och mikroprocessorer.

Kommer ställa ut i Umeå 11 Mars och Västerås den 27 Maj

ShortLink är ett kompetenscenter med fokus på utveckling av strömsnål elektronik för trådlös kommunikation och portabla produkter. På uppdrag av våra kunder, och med över 20 års erfarenhet, tar vi fram de mest optimala lösningarna för varje enskilt uppdrag.

Kommer ställa ut i Umeå 11 Mars och Västerås 27 Maj


Ett globalt företag som erbjuder EMC-skannerlösningar. EMC-skannern är väldigt enkel att använda och ger en tydlig bild av störkällor på komponentnivå. Perfekt att använda tidigt i konstruktionsprocessen då det fortfarande är billigt att göra förändringar.

​​​​​​​Kommer ställa ut i Umeå 11 Mars
AGSTU har som fokus att anordna yrkeskurser inom inbyggda system för att stärka skandinaviska företags konkurrenskraft. Vi har som vision att bli så heltäckande som möjligt, från nybörjare till avancerad nivå. AGSTU samarbetar med Intel (tidigare Altera)  och är en ”Intel FPGA Technical Training Partner”
AGSTU arrangerar även en internationell konferens varje år inom FPGA-teknik.

​​​​​​​Ställer ut i Västerås den 27 Maj

Kvalificerad teknik konsult som kan lösa problem i befintliga dynamiska system eller realisera nya dynamiska system.
Motion Control utvecklar och konstruerar elektronik och datorprogram inom arbetsområdena inbyggda system, industri, kraftelektronik, sensorer, sensorsystem och trådlös kommunikation. Vi är ett kunskapsintensivt teknikföretag med både tjänster och egna produkter. Vi hjälper även till med komponentutredningar och inköp. Vi jobbar även på konsultbasis som projektledare, utvecklare, konstruktörer, testare, rådgivare, processutvecklare samt som externa granskare. Har du idén så hjälper vi dig att ta fram och förvalta din produkt

Kommer ställa ut i Umeå 11 Mars och Västerås 27 Maj.


FLER UTSTÄLLARE KOMMER LÄGGAS UPP INOM KORT!!